5 ani de DIMS

by Diana Ionescu

Nu se întâmplă des să sărbătorești jumătate de deceniu de la lansarea unui beauty brand local, așa că noi ne-am hotărât să invităm la petrecerea aniversară pe dragele modele sau prietenii colaboratori, alumni, studenți și fotografi, mai exact pe toți cei care au trecut pragul studioului Diana Ionescu Make-Up Studio în ultimii 5 ani.

Ne-am pregătit cu multe baloane, brioșe colorate natural, dulciuri, confetti, muzică bună, prosecco și am îmbrăcat studioul DIMS în haine de sărbătoare înainte ca invitații să apară. Bioderma a fost alături de noi ca de fiecare dată, iar colțul cu ring-light s-a bucurat de multă atenție.

Cum a ieșit petrecerea? Cum se putea altfel decât glam, glittery and super fun? Vă arătăm câteva fotografii realizate de Alex Coman care a avut grijă să ne surprindă în ipostaze fericite în timp ce povesteam episoade amuzante petrecute împreună la studio.

A little party never hurt nobody.

Dacă sunteți curioși să găsiți întregul album foto de la Half a Decade with DIMS party, vă așteptăm pe pagina noastră de facebook: Diana Ionescu Make-Up Studio.

Pentru mai multe detalii legate de înscrierile la cursurile DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: +(40) 727.819.950, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la sectiunea blog: https://dimakeupstudio.ro/.

Alte postari

Leave a Comment