Dintr-un studio în altul, prin MAKEUP

by Diana Ionescu

Nu m-am gândit niciodată foarte serios că am curaj, dar am reușit performanța de a schimba drastic cariera într-un moment oportun. Eram încă la facultate, dar uneori părea că nu aparțin acelui loc. Bineînțeles, semnele vocației pentru make-up erau acolo încă din adolescență când desenatul și răsfoitul revistelor de modă erau activități uzuale, dar nu am fost atentă la acest detaliu încă de la început.

Iată că cei de le eJobs România s-au gândit să vină în întâmpinarea celor la începuturi de drum în carieră, atunci când totul pare confuz, cu interviuri și istorii utile despre parcursul în carieră și primii pași către profesia aleasă. Am fost onorată să fiu intervievată despre primul meu CV și despre prima mea aplicație pentru un job, pe atunci la un birou de arhitectură din București.

Tinerilor dornici să lucreze în domeniul machiajului le-aș spune să profite de tot înseamnă Social Media și promovarea online pe care ți-o poți construi cu ajutorul lor. Mai apoi, să investească mult timp și energie creativă într-un portofoliu de machiaj și în ceea ce le încântă sufletul și ochiul. Nu în ultimul rând, să investească în educație de calitate, cursuri și Masterclasses. De la profesioniștii în domeniul ales nu înveți doar tehnică și secrete practice, ci și subtilități ale lumii business și modul corect de a face networking. Ofertele de joburi de machiaj vin de cele mai multe ori prin recomandările de la rețeaua construită.

Întregul articol al celor de la eJobs România și răspunsurile la întrebările ‘cine mi-a fost mentor la începuturi?’ sau ‘unde găsesc inspirație pentru domeniile beauty, fashion sau arhitectură’ le găsiți în materialul de aici:De la primul job într-un birou de arhitectură la propriul studio de machiaj

Diana Ionescu Make-up Studio

Mai multe informații despre Diana Ionescu Make-up Studio pot fi găsite pe pagina de Facebook, profilul de Instagram sau pe pagina de Linkedin.

Alte postari

Leave a Comment