Bravo, ai stil! – Alexandra Ungureanu

by Diana Ionescu

Alexandra Ungureanu a început anul 2020 cu lansarea piesei „Gânduri”, un sound fresh cum deja ne-a obișnuit și un mix de emoții care te cuprind încă din primele secunde. În videoclipul dedicat piesei, puteți urmări două tipuri de concept make-up create special pentru Alexandra Ungureanu de către trainerul DIMS, Diana Ionescu. De altfel, Alexandra este doar una dintre celebritățile care sunt apropiate Diana Ionescu MakeUp Studio și revin cu drag ori de câte ori au ocazia.

Ei bine, din 19 februarie, Alexandra Ungureanu poate fi văzută într-o altă ipostază, ea este și noua concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities”, una dintre cele mai urmărite emisiuni de fashion. Alexandra a luat cu ea în culisele TV echipa de traineri #DIMS, Diana Ionescu MakeUp Studio pentru a o pregăti pentru lumina reflectoarelor.

Makeup Artist Diana Ionescu a lucrat alături de Alexandra Ungureanu, participant la „Bravo, ai stil! Celebrities”, pentru a defini câteva look-uri de excepție. S-a dorit un make-up contemporan și fresh, nicidecum ceva clasic pentru TV, și de aceea look-ul a fost presărat de accente minimaliste și culori pop-up (vezi tușul roșu sau foarte colorat și glitter). De altfel, makeup-ul creat este un tip de machiaj adaptat, care să avantajeze și să pună în evidență personalitatea artistei.

Alături de Diana Ionescu, asistenta pentru makeup-ul Alexandrei Ungureanu a fost Andra Nedelcu, o absolventă a școlii de make-up Diana Ionescu MakeUp Studio. De altfel, pentru Andra aceasta a fost prima ei experiență din culisele unei emisiuni TV.

#BravoAiStilCelebrities #Celebrities
Artista le are alături pe platoul de filmări „Bravo, ai stil! Celebrities” pe: Andreea Tonciu, Deea Codrea, Oana Radu, Bianca Rus, Theo Rose, Calina Dumitrecu, Raluca Tănase și Bianca Giurcanu.

Jurații „Bravo, ai stil! Celebrities” sunt Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu.

Pentru mai multe detalii legate de înscrierile la cursurile DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: +(40) 727.819.950, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la sectiunea blog: https://dimakeupstudio.ro/.

Alte postari

2 comments

Diana Ionescu March 24, 2020 - 5:54 pm

test comment

Reply
Diana Ionescu March 24, 2020 - 5:55 pm

reply test

Reply

Leave a Comment