DIMS team la Tuluminati

by Diana Ionescu

Tuluminati este un nou concept de evenimente în România, iar echipa noastră, Diana Ionescu MakeUp Studio, a luat parte la pregătirile primului party sub acest titlu. Cu instrucțiuni detaliate pentru un dress-code special, machiajul pentru acest party a trebuit și el să se încadreze în tema aleasă de organizatori, așa că makeup artist Diana Ionescu și Gabriela Păun au recreat prin culori, glitter, linii tribale și marcaje, o junglă contemporană gata de sărbătoare.

Poate că am părăsit tribul acum mult timp, dar în schimb, tribul nu ne-a părăsit. Am creat o junglă urbană unde cel puțin emoțional ne regăsim în continuare.

Elementele dress-code-ului au dat indicii prețioase și pentru conceptul de make-up creat de echipa DIMS atât pentru gazdele evenimentului, dar și pentru participanții care și-au dorit un look special adapatat: consideră că trebuie să supraviețuiești unei lumi post-apocaliptice și că ești o operă de artă mergătoare care experimentează creativitatea prin alăturarea de materiale neobișnuite, culori, pattern-uri, accente metalice, elemente industriale și accesorii care pot face față oricând unei furtuni de nisip.

Pentru mai multe detalii legate de înscrierile la cursurile DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: +(40) 727.819.950, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la sectiunea blog: https://dimakeupstudio.ro/.

Alte postari

Leave a Comment