BTS Andreea Bălan – Inimă de Fier

by Diana Ionescu

Artista Andreea Bălan, una dintre vedetele apropiate ale Diana Ionescu MakeUp Studio a revenit de curând dintr-o vacanță exotică și se pregătește pentru o ședință foto specială. MakeUp Artist Diana Ionescu este parte din echipa ‘satelit’ de profesioniști care gravitează în jurul a 10 ținute și look-uri pentru aparițiile fotografice inedite.

Câtă muncă e depusă în spatele unor imagini profesioniste reușite și ce echipă numeroasă trebuie să fie atentă la orice detaliu, aflați din vlog-ul artistei, pe canalul său de Youtube. Tot de pe același canal aflați cum a fost Behind the Scenes la filmările pentru clipul Inimă de Fier. Spoiler Alert: Frig, dar cu multă energie debordantă așa cum Andreea deja ne-a obișnuit.

Echipa shooting-ului:
Styling @anda_crapatureanu
Photo @tibivintur
Hairstyle @adonisenache
MakeUp @dianaionesco

Câteva caracteristici despre look-urile create pentru Andreea pe care le veți recunoaște cu ușurință:

Machiajul ales pentru videoclip a urmărit feminitatea inspirată din glam-ul anilor 40 și 50, o perioadă în care rujul roșu exprima puterea femeilor. Tot atunci, rujul roșu era purtat obsesiv, de dimineață până seara, ca un mesaj clar, un statement al seducției și atitudinii puternice.
În cazul imaginilor din videoclip, rujul roșu este simbolul suprem al feminității. Tenul a fost gândit să aibă un finish catifelat, nu foarte lucios, iar machiajul ochilor a păstrat o line minimalistă, luminoasă pentru a echilibra look-ul artistei.

Urmăriți vlogul Andreei despre cum am realizat acest shooting la final de Ianuarie pentru Inimă de Fier.

Pentru mai multe detalii legate de înscrierile la cursurile DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: +(40) 727.819.950, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la sectiunea blog: https://dimakeupstudio.ro/.

Alte postari

Leave a Comment