Ne mutăm în online

by Diana Ionescu

Bună tuturor,

Pentru că din păcate nu putem să trăim cu toții pe planeta Instagram unde călătoriile, culorile și entuziasmul încă sunt la cote mari, am decis să vă povestim puțin despre planurile noastre din perioada următoare și să vă rugăm să ne fiți alături chiar dacă ne amânăm activitatea pentru vremuri mai senine.

Planurile noastre sunt construite în concordanță cu realitatea acestei pandemii declarate și a situației de criză anunțate de oficialii din România. Din păcate, acest virus nu doar că ne pune viața în pericol, dar mai lasă o urmă adâncă fiindcă testează limitele supraviețuirii business-urilor mici. Așadar, ce urmează pentru Diana Ionescu MakeUp Studio?

STĂM ACASĂ în auto-izolare pentru a ușura munca celor care au nevoie să fie ajutați într-un timp scurt și pentru a nu da posibilitatea virusului să se răspândească printre prietenii și clienții care ne sunt prieteni. Este o măsură radicală, chiar dureroasă pentru un business mic, dar necesară și responsabilă într-o astfel de perioadă critică.

AVEM GRIJĂ de noi și de cei apropiați astfel încât să respectăm măsurile preventive. Ne spălăm pe mâini de parcă am curăța doar jalapenos în permanență, suntem atenți să nu ne atingem fața, nasul sau ochii cu mâinile dacă acestea nu sunt igienizate corespunzător și păstrăm distanța socială dacă suntem nevoiți să ieșim din casă. Mai multe recomandări de igienă preventivă, aflați de aici.

NE MUTĂM ÎN ONLINE în următoarea perioadă pentru a nu fi susceptibili de transmiterea sau primirea noului virus. Echipa DIMS a decis să rămână zilele următoare în auto-izolare și să își folosească energia în crearea de conținut și materiale informative pentru comunitatea creată în jurul Diana Ionescu MakeUp Studio. De altfel, am anulat orice altă colaborare pe partea de makeup din afara studioului și am renunțat la sesiuni foto, filmări, proiecte de orice fel.

FII ALĂTURI DE NOI și de alte mici business-uri locale care îți sunt dragi pentru serviciile de care te bucuri în mod obișnuit, chiar dacă acestea nu își pot desfășura activitatea ca de obicei. Susține afacerile în care crezi ca ele să reziste în această perioadă dificilă.

CUM POȚI AJUTA? Fii alături de echipa DIMS și susține un business local de beauty care de curând a împlinit 5 ani prin cumpărarea de vouchere pentru una sau mai multe din variantele:
– curs de make-up pentru începători/ avansați
– curs complet DIMS PRO* DIMS PRO/ DIMS PRO AVANSAȚI
– curs de self make-up
– servicii de make-up customizate despre care poți să ne scrii
în formularul dedicat.
Toate aceste variante de cursuri și servicii sunt acum valabile cu 25% DISCOUNT și le vei putea susține sau oferi celor dragi după ce vom trece peste această pandemie.

Cu alte cuvinte, suntem aici PENTRU TINE așa cum te-am obișnuit de fiecare dată când ne-ai pășit pragul studioului DIMS. Spune-ne dacă ai și alte idei prin care să ne susții sau dacă te-ar avantaja să ne mutăm interesul pentru educație în cursuri online de make-up, dacă perioada de carantină se va prelungi indefinit.

Pentru mai multe detalii legate de înscrieri, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: +(40) 727.819.950, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la sectiunea blog: https://dimakeupstudio.ro/.

Alte postari

8 comments

E1: Skin Care cu Gabriela Păun – Diana Ionescu Make-Up Studio March 17, 2020 - 1:03 pm

[…] Ne mutăm în online […]

Reply
Machiajul Anului 2020 cu Diana Ionescu – Diana Ionescu Make-Up Studio March 19, 2020 - 12:44 pm

[…] Ne mutăm în online […]

Reply
TOP 5 fonduri de ten pentru tenul uscat – Diana Ionescu Make-Up Studio March 23, 2020 - 2:49 pm

[…] Ne mutăm în online […]

Reply
Cum spălăm pensulele de makeup?  – Diana Ionescu Make-Up Studio March 27, 2020 - 12:53 pm

[…] Ne mutăm în online […]

Reply
BRAVO, AI STIL cu Alexandra Ungureanu – Diana Ionescu Make-Up Studio March 31, 2020 - 8:06 am

[…] Ne mutăm în online […]

Reply
ORGANIZAREA UNUI KIT PROFESIONAL – Diana Ionescu Make-Up Studio April 7, 2020 - 8:17 pm

[…] Ne mutăm în online […]

Reply

Leave a Comment