E1: Skin Care cu Gabriela Păun

by Diana Ionescu

Gabriela Păun, specialist în skin care și membru important în echipa DIMS încă de la începuturile studioului, ne învață într-un nou tutorial video despre pașii esențiali de îngrijire ai pielii. În acest prim episod, Gabi ne dezvăluie secretele pentru o demachiere și o tonifiere realizată corect.

Gabriela Păun lucrează de mai bine de un deceniu în industria beauty și skin care și este mixul foarte greu de găsit dintre un bun comunicator, un organizator cu voie bună și un make-up artist excelent. Ea este absolventă a cursurilor de make-up DIMS și oferă servicii de make-up în cadrul studioului alături de Diana Ionescu și Mihaela Tomescu Niță, trainerii DIMS.

Timp de 2 ani a lucrat în cadrul Sephora ca product trainer pentru staff și a fost implicată în numeroase evenimente de presă unde a dezvoltat abilități din sfera PR și branding online. Din 2009 până în 2016 a activat în cadrul brandului inovator Dr Brandt Skincare.

Urmăriți tutorialul video cu sfaturile de skin care de la Gabriela Păun pe canalul de Youtube al Diana Ionescu MakeUp Studio și nu uitați să ne lăsați un comentariu dacă aveți întrebări, nelămuriri sau vreți un subiect anume din sfera skin care dezvoltat în viitor de colega noastră. Până atunci, click pe like, subscribe și rămâneți aproape fiindcă vă pregătim mai multe materiale pe canalele noastre de comunicare.

De asemenea, vă aducem aminte că ne-am mutat în online ca să fim cu toții în siguranță, așa că dacă vreți să ne susțineți, acum este momentul. Am pregătit vouchere pentru serviciile noastre cu discount de 25%.

Pentru mai multe detalii legate de vouchere, beauty card-uri sau înscrieri, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: +(40) 727.819.950, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la sectiunea blog: https://dimakeupstudio.ro/.

Alte postari

Leave a Comment