Machiajul Anului 2020 cu Diana Ionescu

by Diana Ionescu

Cei de la Verdict au fost curioși să afle ultimele tendințe în materie de make-up, așa că Diana Ionescu a explicat pas cu pas cum se face un machiaj în trend, fiind alături de Romanița în studioul DIMS.

În 2020, din fericire, se poartă machiajul individualizat. Secretul pentru a rămâne machiajul actual este să păstrăm tenul hidratat și cu un luciu, care ar trebui să pară natural, dar bineînțeles că noi trișăm și îl obținem din machiaj

Diana Ionescu, makeup artist și fondator DIMS

CONTOURING IS OUT. LONG LIVE NON-CONTOURING.

Diana explică în videoclipul filmat alături de echipa Verdict.ro despre noul make-up trend din anul 2020, anume acela de a renunța complet la etapa de conturare a unui look pentru a face loc unei noi prospețimi și luminozități pe ten și chip.

Alături de Romanița, modelul Dianei pentru această demonstrație, make-up artistul a arătat cum se poate crea acestă luminozitate folosind un gloss de față și lăsând tenul să fie cât mai hidatat și natural.

Recomandarea pentru acest look fresh este să nu folosim strălucirea și gloss-ul pentru față chiar pe toată suprafața, ci să matifiem câteva zone cheie pentru a nu ajunge la un look încărcat.

De asemenea, vă aducem aminte că ne-am mutat în online ca să fim cu toții în siguranță, așa că dacă vreți să ne susțineți, acum este momentul. Am pregătit vouchere pentru serviciile noastre cu discount de 25%.

Pentru mai multe detalii legate de înscrieri, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: +(40) 727.819.950, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la sectiunea blog:https://dimakeupstudio.ro/.

Alte postari

Leave a Comment