ORGANIZAREA UNUI KIT PROFESIONAL DE MAKE-UP

by Gabriela Paun

Atunci când organizăm kitul profesional de make-up artist, trebuie ca acesta să îndeplinească trei condiții: să fie practic, compact și ușor de transportat. În funcție de asta vom alege produsele și modul în care le depozităm. Acestea sunt noțiuni pe care le prezentăm detaliat studenților DIMS PRO în cadrul școlii de machiaj, încă de la prima ședință a modulului de inițiere, ele fiind esențiale oricărui viitor make-up artist.

Transportul produselor

Ideal este să avem două genți. Una mai mare, cu rotile, suficient de încăpătoare pentru proiecte ce necesita un volum mare de produse ori se desfășoară în locații mai puțin practice.Poate fi un troller de călătorie dintr-un material durabil sau unul cu un design special, cum ar fi cel de la Zuca, ce are încorporat și un scaun mic de machiaj.

A doua geantă, mai mică și bine compartimentată cu separatoare și buzunare, dintr-un material solid, cu barete, în care să încapă un kit complet, dar compact.

Kryolan professional make-up

Depozitarea produselor

Produsele se pun pe categorii, în funcție de utilitatea lor și ordinea folosirii în realizarea machiajului, în portfarduri separate pentru fiecare categorie în parte. Ideale sunt portfardurile transparente, cu fermoar, dintr-un plastic rezistent, ce poate fi curățat și dezinfectat ușor. Nouă ne plac Zuca , MyKitco.

Gamele profesionale de produse de machiaj sunt extrem de user friendly și vin, de obicei, în ambalaje practice și compacte, menite să reziste în timpul transportului. Este un detaliu care face diferența când vine vorba de durata de viață a unui produs. Regula de baza este să ocupe un volum cât mai redus, nu să aibă un ambalaj spectaculos.

Palete de rujuri și pigmenți cremă în cutii Make-up Forever

Produsele cremoase care ar ocupa loc inutil în kit se pun în cutii speciale, care ne permit și mixuri personalizate de culori.

PRO TIPS:Pentru călătoriile cu avionul, păstrați paletele de farduri pudră în bagajul de mână. Alegeți texturi solide, cremoase, pudră limitați texturile lichide la strictul necesar, în cantitățile admise.


Vă aducem aminte că ne-am mutat în online ca să fim cu toții în siguranță în această perioadă, așa că dacă vreți să ne susțineți, acum este momentul. Am pregătit vouchere pentru serviciile noastre cu discount de 25%. Pentru mai multe detalii legate de înscrieri la cursurile de make-up DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: +(40) 727.819.950, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la sectiunea blog:https://dimakeupstudio.ro/.

Alte postari

2 comments

TOP 5 Liquid Matte Lipsticks – Diana Ionescu Make-Up Studio April 21, 2020 - 9:54 am

[…] nu reprezintă ordinea preferințelor mele, selecția celor 5 branduri de makeup fiind parte din kitul profesional de make-up artist.Indiferent de tendințele în materie de texturi care vor varia de la un sezon la altul și de la un […]

Reply
TOP 5 Liquid Matte Lipsticks – Diana Ionescu Make-Up Studio April 25, 2020 - 7:16 pm

[…] Țin să precizez că acest top nu reprezintă ordinea preferințelor mele, selecția celor 5 branduri de makeup fiind parte din kitul profesional de make-up artist […]

Reply

Leave a Comment