TOP 5 Liquid Matte Lipsticks

by Diana Ionescu

Îmi aduc aminte când am încercat pentru prima dată un ruj mat lichid, prin anul 2017, unde am fost make-up artist la o sesiune foto pentru Anastasia Beverly Hills. Se lansa chiar această nouă formulă revoluționară. Am rămas surprinsă de faptul că nu e nevoie să aplici un creion de contur înainte, de precizia pe care o oferă consistenta rujului și de opacitate, drept urmare e nevoie de un singur strat pentru o acoperire maximă. 

Țin să precizez că acest top nu reprezintă ordinea preferințelor mele, selecția celor 5 branduri de makeup fiind parte din kitul profesional de make-up artist. Indiferent de tendințele în materie de texturi care vor varia de la un sezon la altul și de la un an la altul, nu pot să neg practicabilitatea și rezistența acestor formule de rujuri. 

Mă bazez pe ele pentru machiaje care trebuie să rămână exact cum le-am aplicat, pentru TV sau machiaje pentru evenimente sau pentru machiajul de mireasă.

1. ANASTASIA BEVERLY HILLS – LIQUID LIPSTICK

Nuanța preferată – CRUSH

Shop here

2. BOYS’N  BERRIES – ALL DAY MATTE 

Nuața preferată – DAZZLER

Shop here

3. KRYOLAN – LIP STAIN 

Nuanța preferată – GOSPEL

Shop here

4. TOO FACED –  MELTED MATTE 

Nuanța preferată – IT’S HAPPENING!

Shop here

5. KEVYN AUCOIN – THE MOLTEN LIP 

Nuanța preferată – JULIA 

Shop here 

PRO TIPS

  • Pregătirea buzelor înainte de rujul lichid e esențială, dacă nu vrei să ți se usuce buzelele în timpul purtării lui. Folosește un balsam cu o baza ușor cerată, dar într-o cantitate foarte mică și șterge excesul cu un șervețel înainte de ruj. 
  • Începe aplicarea din mijlocul buzei inferioare, apoi continuă cu cea de sus și lasă conturul lor la finalul aplicării. Atunci ai o cantitate mai mică de ruj pe aplicator și poți trasa conturul mai precis, evitând depășirea lui din cauza excesului de ruj. 
  • Pentru că formulă acestor rujuri e foarte rezistență, long-wear, waterproof, fiind destinate pentru o purtare îndelungată, fără retuș, cu siguranță nici nu se îndepărtează prea ușor de pe buze cu un demachiant normal. Recomand să folosești un demachiant pentru produsele water-proof, bifazic (o parte ulei, o parte demachiant) și să demachiezi de la contur spre interiorul buzelor.

Găsiți în clipul de mai jos fiecare nuantă în parte aplicată pe buze.

Vă aducem aminte că ne-am mutat în online ca să fim cu toții în siguranță în această perioadă, așa că dacă vreți să ne susțineți, acum este momentul. Am pregătit vouchere pentru serviciile noastre cu discount de 25%. Pentru mai multe detalii legate de înscrieri la cursurile de make-up DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: +(40) 727.819.950, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la sectiunea blog:https://dimakeupstudio.ro/.

Alte postari

Leave a Comment