BTS Carla’s Dreams feat. Irina Rimes- 3 inimi

by Diana Ionescu

Filmarea celui mai recent videoclip Carla’s Dreams în colaborare cu Irina Rimes a strâns laolaltă o echipa de profesioniști din care a făcut parte și Diana Ionescu Makeup Studio. Ne place să luăm parte la proiecte creative și să urmărim evoluția de la idee până la materializarea ei. Atmosfera behind the scene ne inspiră și vrem să vă transmitem o parte din ea, prin intermediul acestui articol.

Crezul artistic al Dianei Ionescu și îndemânarea în ceea ce privește face paintingul s-au potrivit mănușă pe tipologia unică a proiectului Carla’s Dreams. Aceștia formează o echipă nedespărțită încă din 2017 și au trecut prin multe concepte de mască, devenite trademark.

Pentru acest videoclip, Diana a mers pe un model de face art devenit iconic pentru Carla’s, cu accente aurii și verde neon.

Modulul de avansați al cursurilor de machiaj DIMS PRO cuprinde ramura de machiaj creativ, face painting, cu referințe din artă și construcția de personaj. Studenții DIMS au ocazia să participe la proiectele studioului. Pentru acest videoclip, machiajul membrilor trupei a fost realizat de absolventa noastră, Alexandra Toader.

Echipa videoclipului:

Make-up solist Carla’s Dreams @dianaionesco

Make-up trupa Carla’s dreams @alexandratdr_makeup

Photo behind the scene @fabiantatomirescu

Styling Irina Rimes @anda_crapatureanu

Regie @Bogdan.paun

Susținem cursuri online, intră aici pentru detalii. De asemenea, continuăm înscrierile pentru cursurile acreditate DIMS PRO pentru grupele din iulie si august 2020. Am pregătit si vouchere pentru serviciile noastre cu discount de 25%. Pentru mai multe detalii legate de înscrieri la cursurile de make-up DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: +(40) 727.819.950, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la secțiunea blog:https://dimakeupstudio.ro/.

Alte postari

Leave a Comment