MASTERCLASS DIANA IONESCU: MAKEUP ICONIC în 2020

by Diana Ionescu

Sunt tare fericită să vă anunț că am decis să susțin primul MASTERCLASS online anul acesta, iar tema aleasă va fi MAKEUP ICONIC în 2020. Pregătesc de câteva luni bune acest concept de a vă întâlni în online și sper să vă entuziasmeze și pe voi așa cum m-a ținut pe mine activă punând la cale toate detaliile acestui eveniment.

CÂND SE DESFĂȘOARĂ EVENIMENTUL?

Am stabilit ca MASTERCLASS-ul să aibă loc sâmbătă, pe data de 27 iunie 2020, între orele 17.00 și 19.30.

CE PRESUPUNE MASTERCLASS-ul DIANA IONESCU: MAKEUP ICONIC în 2020?

MASTERCLASS-ul este dedicat tuturor pasionaților de makeup, indiferent de nivelul de practică la care se găsesc. Demonstrația de beauty makeup va dura aproximativ 2 ore, timp în care voi detalia pas cu pas fiecare etapă a construirii unui machiaj profesional de tip concept. Pentru a parcurge mai ușor procesul, am listat pașii principali:

 1. Vom trece prin realizarea unei baze de machiaj perfect rezistente sau smudge-proof și vă voi arăta câteva tehnici de fixare și trucuri învățate de-a lungul experienței.
 2. Vom analiza și observa fizionomia modelului pentru a evalua corect tehnica de conturare și iluminare potrivită, vom măsura și construi sprâncenele în funcție de forma feței și de rezultatul scontat și vom realiza un cut-crease de beauty.
 3. Având toate elementele pregătite, vă voi prezenta transformarea cut-crease-ului într-un machiaj conceptual, fresh, în tendințe, care poate ajunge fără probleme într-un editorial sau un shooting avant-gardist.
 4. Vă voi împărtăși care este viziunea mea asupra tendințelor anului 2020, în ce stadiu al evoluției machiajului ne găsim și putem dezbate cum ne raportăm la acesta odată cu schimbarea unor comportamente sociale a contextului actual.
 5. La finalul sesiunii, vom avea un timp dedicat pentru dialog și întrebări și vom discuta despre tendințe și despre curentele actuale din social media care influențează industria de beauty.

TEHNICI DE BIFAT LA MASTERCLASS-ul DIANA IONESCU: MAKEUP ICONIC în 2020

Iată doar câteva din tehnicile pe care le vom perfecționa în timpul cursului online și a demonstrației în funcție de etapele machiajului propus:

 • Realizarea unei baze de machiaj smudge-proof
 • Alegerea produselor potrivite pentru obținerea unui machiaj rezistent la transfer
 • Tehnica de cut crease adaptată de la un machiaj purtabil
 • Materializarea unei idei într-un machiaj conceptual și crearea unui vision board
 • Alegerea culorilor și echilibrarea cromatică
 • Tips & tricks despre fotografierea machiajului

CUM VĂ ASIGURAȚI UN LOC LA MASTERCLASS?

 • Accesați linkul de eveniment dedicat de pe site-ul TOMTIX și achiziționați biletul.
 • Veți primi un email de confirmare cu detaliile de accesare al Masteclass-ului.
 • Accesați aplicația ZOOM pentru a vă familiariza cu butoanele din interiorul câmpului de chat și asigurați-vă că în ziua Masterclass-ului aveți o conexiune bună de internet.

CARE ESTE PREȚUL DE ÎNSCRIERE LA MASTERCLASS?

Prețul unui bilet accesat prin platforma TOMTIX este de 120 RON.

DIPLOMĂ DE PARTICIPARE

La finalul cursului online, veți primi o diplomă de participare personalizată, digitală, care să ateste prezența la MASTERCLASS: MAKEUP ICONIC în 2020.

Machiajul este un atu ce merită rafinat prin tehnică și practică, iar eu sunt extrem de entuziasmată să vă împărtășesc viziunea mea asupra tendințelor actuale, dar și câteva secrete ale adaptabilității în industria de beauty.

Susținem cursuri online, intră aici pentru detalii. De asemenea, continuăm înscrierile pentru cursurile acreditate DIMS PRO pentru grupele din iulie si august 2020. Pentru mai multe detalii legate de înscrieri la cursurile de make-up DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: +(40) 727.819.950, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la secțiunea blog: https://dimakeupstudio.ro.

Alte postari

1 comment

Îngrijirea tenului la bărbați- grooming partea I - Diana Ionescu Make-Up Studio May 27, 2020 - 8:43 pm

[…] Romaniashootingskin careskincareSukin 0 comment 0 FacebookTwitterPinterestEmail previous […]

Reply

Leave a Comment