Concurs #dimsiconic2020 make-up

by Diana Ionescu

Cu prilejul susținerii Masterclass-ului online cu tema ‘Iconic Make-up 2020’, despre care găsiți detalii aici, echipa DIMS a organizat un concurs de make-up pe Instagram, cu aceeași tematică. Provocarea a fost lansată către toți pasionații de make-up, fie ei profesioniști sau amatori, cu o recompensă pe măsura creativității și talentului.

Dior, prin gama Dior Backstage, o ramură a diviziei de beauty creată de make-up artiști și inspirată din universul fascinant al prezentărilor de modă sau al ședințelor foto de beauty și fashion, a fost alături de noi oferind câștigătoarei un kit superb și extrem de versatil, pentru a susține creativitatea și pasiunea .


Premiul I constă într-un loc gratuit la Masterclass Online “Make-up Iconic în2020” susținut de @dianaionesco și un kit de produse #DIORbackstage:
•Dior Backstage Face & Body Primer
•Dior Backstage Face & Body Foundation
•Dior Backstage Face Glow Palette 002 Glitz
•Dior Backstage Custom Eye Palette •Dior Lip Glow Pink Diormania Limited 

Premiul II constă într-un loc gratuit la Masterclass Online “Make-up Iconic în2020” susținut de @dianaionesco

Premiul III constă într-un loc gratuit la Masterclass Online “Make-up Iconic în2020” susținut de @dianaionesco

Criteriile de jurizare au fost: adaptarea temei concursului la stilul și viziunea personală; abilități tehnice și cromatice, folosirea texturilor.

După îndelungi consultări, am ajuns la un shortlist:

Ne-a fost foarte greu să alegem un singur câștigător, astfel încât am decis să acordăm trei premii, după cum urmează:

Locul I: @corinaionescu97 – Premiu: un loc gratuit la #dimsiconic2020 Masterclass Online + kit Dior Backstage Locul II & III: @oanaapalade @alexandra.halastauan– Premiu: un loc gratuit la #dimsiconic2020 Masterclass Online

Ne-am bucurat de fiecare machiaj în parte și, pentru inspirație, îți recomandăm să urmărești #dimsiconic2020 indiferent dacă te-ai înscris la concurs sau nu.

Mai aveți o zi la dispoziție să vă înscrieți la MASTERCLASS online susținut de @dianaionesco, pe 27 iunie, cu tema MAKEUP ICONIC în 2020, găsiți toate detaliile aici.

Susținem cursuri online, intră aici pentru detalii. De asemenea, continuăm înscrierile pentru cursurile acreditate DIMS PRO pentru grupele din iulie si august 2020. Pentru mai multe detalii legate de înscrieri la cursurile de make-up DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numerele de telefon:+(40) 747.088.865, +(40) 727.819.950, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la secțiunea blog: https://dimakeupstudio.ro.

Alte postari

Leave a Comment