BTS- TVR 1 Winter spot

by Diana Ionescu

Acum, pe final de an, s-au aliniat planetele și ne-au adus într-un proiect superb. Echipa DIMS @dianaionesco @mihaela_tomescu_nita, @gabriela.elena.1656 alături de oameni talentați și câțiva porumbei, parcă trimiși din cer, au adus la viață patru povești ale celor patru anotimpuri. Într-un decor winter wonderland veritabil, personajul a prins contur printr-un styling desăvârșit și un concept de makeup @dianaionesco.

Regina gheții poartă un machiaj în nuanțe reci, cu ten de porțelan și obraji îmbujorați. Smokey eyes-ul în nuanțe de gri albăstrui este completat de texturi speciale, pietre strălucitoare, foiță de argint, glitter iridescent. Body make-up realizat cu glittere și pigmenți holografici, cu reflexe în tonuri de mov-roz și albastru.

Pe noi ne-a transpus într-o atmosferă de basm și asta vă dorim și vouă la sfârșit de 2020. Să vă inspire frumosul și visarea!

Yours truly,

Echipa DIMS

Susținem cursuri online, intră aici pentru detalii. De asemenea, am început înscrierile pentru cursurile acreditate DIMS PRO din 2021. Pentru mai multe detalii legate de înscrieri la cursurile de make-up DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon:+(40) 747.088.865, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la secțiunea blog: https://dimakeupstudio.ro.

Alte postari

Leave a Comment