Cosmic Eyes Make-up

by Diana Ionescu

Cosmic Eyes a fost tema primului masterclass din 2021 susținut online de Diana Ionescu. Studioul a fost locul de pornire într-o călătorie interstelară, prin galaxii de glitter și pigmenți holografici.

Pasionații de make-up care ni s-au alăturat au explorat noțiuni despre armonii și scheme cromatice, tehnici de aplicare în machiajul complex al ochilor, contrast, fotogenie, tendințe și sursele de inspirație ale unui make-up artist într-un domeniu creativ dominat de social media.

Toate au fost transpuse într-un machiaj creativ și glam, care să ne poarte într-un spațiu al visării.

Sole Shop ne-a fost partener, oferind participantelor un voucher cadou în valoare de 250 lei. De asemenea, au beneficiat și de 20% reducere din partea Inglot.

Vă invităm alături de noi, să testați limitele imaginației și să deveniți profesioniști în arta machiajului. Înscrierile pentru următorul curs DIMS PRO acreditat sunt deschise.

Mulțumim super modelului și invitatului nostru special @rux.si.opulenta , precum și @_uanna_ pentru fotografii.

Susținem cursuri online, intră aici pentru detalii. De asemenea, am început înscrierile pentru cursurile acreditate DIMS PRO din 2021. Pentru mai multe detalii legate de înscrieri la cursurile de make-up DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon:+(40) 747.088.865, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la secțiunea blog: https://dimakeupstudio.ro.

Alte postari

Leave a Comment