Machiaj de teatru- Alice în Țara Oglinzilor

by Diana Ionescu

Machiajul de personaj este o categorie specială a machiajului creativ și o parte importantă a modulului de avansați din cadrul școlii de make-up DIMS. Dintre ramurile artelor vizuale în care se regăsește acest tip de machiaj, teatrul ocupă un loc aparte. Interacțiunea în timp real cu publicul, provocările ce țin de tehnica aplicării machiajului contra timp în condiții speciale de scenografie, lumini, temperatură, sunt parte din atmosfera vibrantă de culise a unei piese de teatru.

Procesul de creație a conceptului de make-up pentru fiecare personaj este, de asemenea, o muncă de echipa, iar, pe măsură ce viziunea make-up artistului se aliniază cu cea a regizorului, rezultatul este nașterea unei noi lumi.

Cel mai recent proiect DIMS este alături de Teatrul Căluțul de Mare din Constanța. Diana Ionescu a creat conceptul de make-up pentru piesa Alice in Tara Oglinzilor. Împreună cu ea au lucrat absolventele cursului de machiaj DIMS PRO, @isthatanastasiamakeup,
@arsalanakirakhan și @alexandratdr_makeup.

Regia și coregrafia spectacolului îi aparțin lui Ștefan Lupu, iar piesa este o adaptare după clasica Alice în țara Minunilor a lui Lewis Caroll.

Susținem cursuri online, intră aici pentru detalii. De asemenea, continuăm înscrierile pentru cursurile acreditate DIMS PRO din februarie și august 2021. Pentru mai multe detalii legate de înscrieri la cursurile de make-up DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon:+(40) 747.088.865, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la secțiunea blog: https://dimakeupstudio.ro.

Alte postari

Leave a Comment