Top 5 produse stilizare sprâncene

by Diana Ionescu

Sprâncenele sunt o trăsătură definitorie a fizionomiei. Felul în care le stilizăm nu ține doar de estetică sau modă, este parte din emoțiile pe care le transmitem prin mimica facială.

Diana Ionescu a realizat un live pe profilul de Facebook al Diana Ionescu Make-up Studio, ce poate fi considerat un curs de machiaj expres focusat pe sprâncene.

Top 5 produse pentru sprâncene

Am selectat cele mai bune produse pentru conturarea și definirea sprâncenelor, acelea care au rămas în kitul profesional, dar pe care le folosesc și personal, cu drag.

Diana Ionescu, Make-up artist & founder Diana Ionescu Make-up Studio
  1. Illamasqua- clear brow gel mascara 
  2. Benefit – 24 hour Brow setter 
  3. Anastasia Beverly hills -dipbrow pomade 
  4. Dior Backstage – brow kit 
  5. Anastasia Beverly Hills – brow pen 
Illamasqua- clear brow gel mascara
Benefit – 24 hour Brow setter
Anastasia Beverly Hills- Dipbrow pomade
Dior Backstage Brow kit
Anastasia Beverly Hills Brow pen

Pentru a descoperi tehnica de aplicare a produselor și realizarea unor sprâncene bogate, desenând fire naturale, click aici.

Susținem cursuri online, intră aici pentru detalii. De asemenea, continuăm înscrierile pentru cursurile acreditate DIMS PRO din aprilie și august 2021. Pentru mai multe detalii legate de înscrieri la cursurile de make-up DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon:+(40) 747.088.865, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la secțiunea blog: https://dimakeupstudio.ro.

Alte postari

Leave a Comment