Make-up Carla’s Dreams pentru cel mai fresh proiect tv

by Diana Ionescu

Începând cu această toamnă, ne vom bucura de un nou format de talent show difuzat de PRO TV. Superstar România își propune să descopere concurenți talentați într-un proiect cool, cu un juriu de care, probabil, vă era dor.

Membrii juriului sunt: Carla’s Dreams @carlasdreams Marius Moga @iammariusmoga Raluk @ralukaofficial Smiley @smiley_omul

Diana realizează conceptul de face art pe care îl va purta Carla’s Dreams la fiecare ediție. Vă arătăm acest preview, care să vă deschidă apetitul pentru machiaj creativ. Acesta e o parte importantă din cursul de avansați DIMS PRO. Ne vedem la școală dacă doriți să-i aflați secretele și pe facebook & instagram @dianaionesco și @dimakeupstudio pentru inspirație.

Sursa foto @superstarromania @dianaionesco

Susținem cursuri online, intră aici pentru detalii. De asemenea, continuăm înscrierile pentru cursurile acreditate DIMS PRO din august si octombrie 2021. Pentru mai multe detalii legate de înscrieri la cursurile de make-up DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon:+(40) 747.088.865, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la secțiunea blog: https://dimakeupstudio.ro.

Alte postari

Leave a Comment