O conversație cu accent pe artistul din make-up artist

by Diana Ionescu

O meserie trendy, un moft, profesie, meșteșug sau artă? Multe s-au spus despre make-up artiști, dar parcă niciodată nu e suficient pentru a da o definiție clară.

Probabil, pentru că munca lor este desăvârșită doar atunci când face parte dintr-un întreg. Machiajul este despre emoție.

Atunci când îți amintești de ziua nunții tale, de o petrecere memorabilă, de un film care ți-a schimbat viață, de o piesă de teatru, de o imagine dintr-o revistă care ți-a definit stilul, un concert sau spectacol de circ ce te-a făcut să visezi, în spatele tuturor stau make-up artiști care crează lumi din pensulă și fard.

Tocmai de aceea, în cadrul școlii de machiaj @dimakeupstudio încurajăm latura artistică a profesiei. Discuția la care a fost invitată @dianaionesco de către @magazinul de make-up a venit mănușă pe subiect, în special în această perioadă mai dificilă, în care oamenii se simt confuzi și descurajați să urmeze o carieră în domeniu.

Găsiți întregul interviu aici.

Veți afla secrete din experiențele trainerilor, sfaturi prețioase despre industria de beauty și, sperăm, motivație să vă urmați pasiunea.

Susținem cursuri online, intră aici pentru detalii. De asemenea, continuăm înscrierile pentru cursurile acreditate DIMS PRO din august si octombrie 2021. Pentru mai multe detalii legate de înscrieri la cursurile de make-up DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon:+(40) 747.088.865, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la secțiunea blog: https://dimakeupstudio.ro.

Alte postari

Leave a Comment