Transylvania make-up series

by Diana Ionescu

Toamna începe frumos. Dacă vă aflați în Cluj- Napoca pe data de 4 septembrie și sunteți pasionați de make-up, nu ratați evenimentul organizat de @makeupseries.ro.

Este parte dintr-o serie care promite să devină emblematică și să aducă, pe lângă multă informație relevantă din industria de beauty, și oameni care vor împărtăși experiența acumulată în mulți ani de muncă.

Fie că ești make-up artist cu experiență, proaspăt absolvent al unui curs de machiaj sau îți dorești să afli mai multe despre beauty trends și ce ți se potrivește, Transylvania Makeup Series este locul potrivit.

Diana Ionescu, împreună cu toți speakerii, vor fi acolo pentru a face din această experiență una memorabilă. Găsești bilete aici.

Vor avea loc masterclass-uri, workshop-uri, demonstrații și prezentări de produse și vor fi abordate teme precum sustenabilitatea în industria beauty, agenda tendințelor pentru următorul sezon, make-up tips & tricks și tehnologii revoluționare, frumusețea virtuală versus realitatea, strategii de marketing în industrie.

Transylvania make-up series

Susținem cursuri online, intră aici pentru detalii. De asemenea, continuăm înscrierile pentru cursurile acreditate DIMS PRO din octombrie 2021. Pentru mai multe detalii legate de înscrieri la cursurile de make-up DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon:+(40) 747.088.865, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la secțiunea blog: https://dimakeupstudio.ro

Alte postari

Leave a Comment