Fashion show ‘Chaos is the new order’

by Diana Ionescu

Showul de modă organizat de @interactcismigiu face parte dintr-o serie de evenimente ce îmbină arta și cultura cu un scop nobil.

De data aceasta, evenimentul caritabil a strâns fonduri pentru asociația Educația la sat, ce are ca scop susținerea sistemului educațional din mediul rural, pentru copiii din medii vulnerabile.

Echipa DIMS a realizat machiajul celor 30 de modele, conform conceptului fiecăruia dintre cei opt tineri designeri care au defilat.

Diana Ionescu a trasat direcția, inspirandu-se din designul colecțiilor. Am trecut de la no make-up make-up și dewy skin make-up la colour block, purple lips, până la smokey de inspirație grunge.

Echipa de make-up artiști a fost compusă în totalitate de absolvenți ai Școlii Acreditate Diana Ionescu Make-up School. Tinerii Make-Up Artiști au absolvit cursul de formare profesionala DIMS PRO.

Le mulțumim și ne bucurăm ori de câte ori le dăm ocazia să practice într-un mediu profesional, real, în afara sălii de cursuri, această meserie.

Conceptul acestui eveniment este haosul. Având ca origine și inspirație un mix eclectic de elemente cromatice, textile și stilistice, haosul surprinde în mod unic, înglobând o vastă diversitate artistică, ce provoacă atât creativitatea creatorilor, cât și a publicului.

Interact Cismigiu

Diana Ionescu
Mihaela Tomescu Nita
Gabriela Paun
Ghada Khaled
Alexandra Toader
Ana Maria Dang
Alexandra Butnaru

Designeri: Brincoveanu Cristian, Stanoevici Ana Maria, Brumariu Claudia, Sepahpour daria, Vlad Carla, Ionut Razvan, Melissa, Musat Alexandru

Susținem cursuri online, intră aici pentru detalii. De asemenea, continuăm înscrierile pentru cursurile acreditate DIMS PRO din octombrie 2021. Pentru mai multe detalii legate de înscrieri la cursurile de make-up DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon:+(40) 747.088.865, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la secțiunea blog: https://dimakeupstudio.ro

Alte postari

Leave a Comment