Cum a fost la Bronze Masterclass online by Diana Ionescu

by Diana Ionescu

Machiajul bronzant transformă orice femeie într-o zeiță. Este un clasic ce poate fi declinat într-o infinitate de variante.

Tonurile calde, culorile bogate de auriu și arămiu arată întotdeauna superb pe orice ton și subton al pielii.

În cadrul masterclassului Bronze, Diana, fondator al Diana Ionescu Make-up Studio, a dezvoltat baza pe care o învață studenții la modulul de începători din cadrul cursului acreditat de machiaj DIMS PRO.

Participanții au aflat cum să construiască un look începând de la un machiaj bronzant de beauty clasic, până la machiajul de editorial.

Pe lângă tehnică, au descoperit produsele de machiaj esențiale unui look reușit, adaptat modelului. Texturile speciale sunt cele care duc machiajul la un alt nivel, de la purtabil la transformațional sau gata de fotografiat pentru un editorial într-o revistă de fashion high end .

Sole a fost din nou alături de noi oferind vouchere cadou pentru toți participanții. Model: Rosse Photo: Oana Dumitrescu

Susținem cursuri online, intră aici pentru detalii. De asemenea, continuăm înscrierile pentru cursurile acreditate DIMS PRO din octombrie 2021. Pentru mai multe detalii legate de înscrieri la cursurile de make-up DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon:+(40) 747.088.865, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la secțiunea blog: https://dimakeupstudio.ro

Alte postari

Leave a Comment