Arhitectura culorilor- curs intensiv de colorimetrie în make-up

by Diana Ionescu

Culoarea este un limbaj pe care îl folosim cu toții și îl înțelegem cu toții. Pentru a învăța și aprofunda arta machiajului, este esențial să cunoaștem regulile colorimetriei.

Atât un make-up artist profesionist cât și un pasionat de machiaj își pot folosi întregul potențial creativ odată ce stăpânesc matematica din spatele culorilor.

‘Arhitectura culorilor în machiaj’ este un program intensiv, format din 5 cursuri ce însumează 30 de ore (5 zile) de teorie, demonstrații și practică ghidată. Acesta este conceput și susținut de Diana Ionescu, make-up artist, trainer și fondator Diana Ionescu Make-up Studio.

Vei învăța:

  • Tipurile culorilor
  • Proprietățile culorilor aplicate în machiaj
  • Relațiile dintre culori și cum le folosești în machiaj
  • Cum se contruiește o schemă cromatică
  • Cum se obține armonie și echilibru cromatic.

Preț: 280 euro

Următoarea grupă începe în mai 2022.

Pentru înscrieri și detalii ne găsești la tel. 0747088865; 0727819950

mail: inscrieri@dimakeupstudio.ro

Susținem cursuri online, intră aici pentru detalii. De asemenea, continuăm înscrierile pentru cursurile acreditate DIMS PRO din 2022. Pentru mai multe detalii legate de înscrieri la cursurile de make-up DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon:+(40) 747.088.865, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la secțiunea blog: https://dimakeupstudio.ro

Alte postari

Leave a Comment