Concurs machiaj ‘Semnătura mea’

by Diana Ionescu

Suntem înconjurați mai mult ca niciodată de foarte multă inspirație, atât de multă încât uneori pare copleșitor să mai știi ce îți place cu adevărat.

Așa că vă provoc printr-o temă care vă dezvoltă puțin creativitatea și vă face să va gândiți la ceea ce sunteți voi, ce vă place cu adevărat și ce vă reprezintă.

Aștept cu nerăbdare să văd abordările voastre pentru un machiaj semnătură. Puteți să va exprimați așa cum doriți, însă tema concursului este una de beauty.

Deși sunt adepta machiajelor creative, am hotărât să lansez un concurs pentru cei care sunt mai la început și care ar avea nevoie de premiu. Și dacă a venit vorba de premii:

Premiul I câștigă Curs de machiaj acreditat ce include două module: Bazele machiajului și Perfecționare în machiaj, în valoare de 1100 euro și goodie bags în valoare de 500 euro ( la absolvirea cursului)

Termen de desfășurare: 29 septembrie – 29 octombrie 2023

Cum participi?

Postezi pe Instagram un scurt video din timpul realizării machiajului și o fotografie neretușată cu el final.

⁃Tag @dimakeupstudio și scrii în descriere de ce îti dorești să câștigi Cursul de Machiaj la școlii DIMS ⁃ foloseste hashtag #ConcursDIMS. Contul de Instagram trebuie să fie public pentru a putea vedea postarea ta.

Vă doresc multă inspiratie,

Diana.

Pentru mai multe detalii legate de înscrieri la cursurile de make-up DIMS și serviciile DIMS, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon:+(40) 747.088.865, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site https://dimakeupstudio.ro

Alte postari

Leave a Comment