main3

Curs Avansați

Studenții sunt pregătiți pentru o carieră de make-up artiști și învață pe parcursul ședințelor atât tehnicile speciale, cât și trucurile din culise. Sesiunile de practică nu se rezumă doar la orele din sala de curs, ci fac o incursiune în lumea machiajului profesional. Studenții au ocazia să participe la ședințele foto pentru reviste de modă, teatru, TV și campanii publicitare, cât și la prezentări de modă și evenimente. În cadrul studioului Diana Ionescu se organizează periodic ședințe foto pentru portofoliul viitorilor make-up artiști.

Make-Up Trainer:

Diana Ionescu

Universul creativ al Dianei este puternic influențat de studiile sale în Arhitecturã și Fotografie, dar și de pasiunea sa pentru esteticã și zona de fashion & beauty.

Despre

Diana are un background solid în cultura vizualã și reușește sã ne inspire întotdeauna prin touch-ul artistic pe care îl au toate machiajele pe care le creeazã.

Aflatã în spatele multor ședințe foto pentru cele mai importante reviste, videoclipuri, reclame, Diana are cea mai solicitantã si fascinantã agendã, lucrând pentru cele mai interesante proiecte artistice autohtone și cu cei mai buni profesioniști din industrie: fotografi, designeri, fashion stiliști și numeroase branduri internaționale.

Curs Acreditat

*Curs acreditat de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. La examenul pentru diploma recunoscută de Ministerul Muncii și Educației se califică doar cursanții care urmează modulul începători + avansați ( total 120 ore) sau au urmat un alt curs calificat de începători.​

Ce vei studia?

  • Durata: 60 ore / 12 sedinte
  • Media: film, fotografie
  • Bridal
  • Make-Up Decades
  • Fashion & Beauty
  • Special & Transformational
  • Machiaj Personaj

Examen

Testarea finală practică și orala, constând în tragerea la sorți a unui subiect ce trebuie realizat individual si contra-timp. Practica este realizată în timp real de către cursant pe un model ales în prealabil sau oferit de către echipa DIMS.

Lucrarea finala realizată de cursante este evaluată și notată și are parte de o ședintă foto profesională, în studio alături de unul dintre colaboratorii noștri din sfera photo: Uanna sau Fabian.

Costuri

Modulul pentru Perfecționare și Specializare are 12 ședințe și costă 850 euro, achitabili integral cu o reducere de 10% sau in 3 rate astfel:

  • 20% avans pentru înscriere
  • 50% până la ședința numarul 5
  • 30% până la ședința numarul 9

Conecteaza-te la cele mai noi tendințe din machiaj și frumusețe și deprinde multe trucuri direct de la un profesionist in domeniu.