Curs incepatori

Curs Începători

Învață de la zero cum să îți construiești kitul personal sau profesional de machiaj, nevoile fiecărui tip de ten, ce produse să alegi și cum să le aplici în funcție de tipurile de fizionomie. Cursul cuprinde studierea și exersarea a 9 tipuri de machiaj diferite. Conectează-te la cele mai noi tendințe din machiaj și frumusețe și deprinde multe trucuri direct de la un profesionist în domeniu.

Make-Up Trainer :

Mihaela Tomescu Niță

“Evoluția lor pe tot parcursul cursului de începători este satisfacția mea cea mai mare și mă bucur că experimentez acest lucru chiar în locul în care și eu am început acest demers de perfecționare”.

Despre

Este un profesor înnăscut, iar traiectoria carierei ei a străbătut companii multinaționale unde a avut rolul de trainer pentru echipe diverse. Ea este parte din echipa DIMS încă din 2017 fiind absolventă a cursurilor Dianei, cu ale cărei principii de lucru și conduită a rezonat din prima zi. Din 2018 Mihaela este trainerul DIMS PRO pentru modulul de începători din cadrul studioului.

 

Cu o deosebită înclinare către perfecțiune, atunci când ea este adaptată trăsăturilor naturale ale modelului, Mihaela susține că a găsit echilibrul ideal dintre rigoarea profesionalismului unui job și stropul de umanitate necesar pentru a dezvolta destine doar în cadrul studioului DIMS. Mihaela este totodată beauty trainer și make-up artist al brandului de cosmetice suedez Oriflame.

Ce vei studia?

  • 60 ore/12 sedințe – teorie, demonstrație și practică
  • Cum sa iți construiești kitul personal sau profesional de machiaj
  • Bazele machiajului, nevoile fiecărui tip de ten
  • Noțiuni de colorimetrie, aplicarea în machiaj prin corecții de culoare
  • Ce produse să alegi și cum să le aplici în funcție de tipurile de fizionomie
  • Studierea și exersarea stilurilor și tehnicilor diferite prin crearea de lookuri complete: de la Machiajul cu Eyeliner, Bronzant, Soft Smokey eyes, Red Carpet, Classic cu ruj roșu pană la Machiajul de Petrecere colorat și Smokey eyes Contrastant. 
  • Proporțiile fizionomiei, desenarea unui Facechart

Examen

La finalul cursului se susține un examen oral și practic, cu examinare și notare.

Se obține o diplomă de participare.

Costuri

Cursul costă 650 euro, achitabili integral cu o reducere de 10% sau in 3 rate astfel:

  • 20% avans pentru înscriere
  • 50% până la ședința numarul 5
  • 30% până la ședința numarul 9
Conectează-te la cele mai noi tendințe din machiaj și frumusețe și deprinde multe trucuri direct de la un profesionist in domeniu.