Curs BASICS

by Diana Ionescu
Curs BASICS
Curs incepatori

Curs BASICS

Învață de la zero cum să îți construiești kitul personal sau profesional de machiaj, nevoile fiecărui tip de ten, ce produse să alegi și cum să le aplici în funcție de tipurile de fizionomie. Cursul cuprinde studierea și exersarea a mai multor tipuri de machiaj diferite. Conectează-te la cele mai noi tendințe din machiaj și frumusețe și deprinde multe trucuri direct de la un profesionist în domeniu.

Make-Up Trainer :

Gabriela Paun

“….”.

Despre

Este un profesor înnăscut, iar traiectoria carierei ei a străbătut companii multinaționale unde a avut rolul de trainer pentru echipe diverse. Ea este parte din echipa DIMS încă din 2017 fiind absolventă a cursurilor Dianei, cu ale cărei principii de lucru și conduită a rezonat din prima zi. Din 2018 este Make-up Artist DIMS si trainer pentru Cursul de Automachiaj din cadrul studioului. In 2020 a devenit trainer pentru modulul Incepatori DIMS PRO. 

Cu o deosebită înclinare către perfecțiune, atunci când ea este adaptată trăsăturilor naturale ale modelului, Gabriela susține că a găsit echilibrul ideal dintre rigoarea profesionalismului unui job și stropul de umanitate necesar pentru a dezvolta destine doar în cadrul studioului DIMS. Gabriela  este totodată  și sufletul scolii noastre, fiind prima persoana cu care interactionati inca de la telefon. 

Ce vei studia?

  • Cum sa iți construiești kitul personal sau profesional de machiaj. Pensulele potrivite.
  • Bazele machiajului, nevoile fiecărui tip de ten
  • Noțiuni de colorimetrie, aplicarea în machiaj prin corecții de culoare
  • Ce produse să alegi și cum să le aplici în funcție de tipurile de fizionomie
  • Machiajul corector al ochilor. Tipuri de ochi, corectarea formei prin machiaj.

  • Sprancene: arhitectura si constructie. Tipologia spracenelor si corelarea lor in functie de fizionomie. 

  • Studierea și exersarea stilurilor și tehnicilor diferite prin crearea de lookuri complete: de la Machiajul natural de zi, la cel grafic cu Eyeliner, Bronzant, Soft Smokey eyes pana la Machiajul fotogenic in stil Red Carpet, Classic cu ruj roșu perfect
  • Aplicarea Genelor false

Examen

La finalul cursului se susține un examen oral și practic, cu examinare și notare.

Se obține o diplomă de participare, si un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Educatiei si Muncii. 

 

Costuri

Cursul costă 550 euro, achitabili integral cu o reducere de 5% sau in 3 rate cu 20% avans la  înscriere.

Conectează-te la cele mai noi tendințe din machiaj și frumusețe și deprinde multe trucuri direct de la un profesionist in domeniu.