DIMS TEAM

Noi suntem de părere că un nivel ridicat de calitate, educație și practică diversă au o mare valoare în industria beauty, iar absolvenții cursurilor noastre o pot demonstra oricând, progresul lor fiind exponențial de la o săptămână la cealaltă.

Echipa Diana Ionescu Make-Up Studio, pe scurt DIMS, s-a închegat în timp prin pasiunea pentru frumos și excelență. Să facem, așadar, introducerile de rigoare. Cine suntem noi?

Diana Ionescu

MAKE-UP ARTIST

Diana Ionescu este fondatoarea studioului cu același nume și un make-up artist desăvârșit cu o putere de muncă întrecută doar de perseverența cu care a creat un brand de la zero. Atentă la detalii și fin observator al modului de lucru al studentelor, Diana a devenit în timp un pedagog complet care reușește să captiveze cu explicații argumentate în teorie, iar mai apoi să le arate valoarea prin practică cu măiestrie.Este unul dintre cei mai creativi make-up artiști autohtoni și unul dintre cele mai cunoscute nume din industrie, având experiență considerabilă în domeniile fashion, beauty și avangardă.


Dinamică și talentată, Diana a fost numită de ELLE România – “unul dintre cei mai în vogă make-up artiști ai momentului” și nominalizată la premiile ELLE Style Awards 4 ani la rând, iar în 2017 a fost desemnată “BEST MAKE-UP ARTIST”.

 

Diana colaborează cu cele mai prestigioase reviste de modă Elle, Harper’s Bazaar, Beau Monde, The One, Unica și All Hollow. La acestea se adaugă campanii și prezentări de modă pentru unii dintre cei mai importanți designeri români, make-up pentru videoclipuri și artiști consacrați, dar și proiecte culturale alături de Teatrul Bulandra și Ateneul Român.

Mihaela Tomescu Niță

MAKE-UP ARTIST

Mihaela Tomescu Niță este un profesor înnăscut, iar traiectoria carierei ei a străbătut companii multinaționale unde a avut rolul de trainer pentru echipe diverse. Ea este parte din echipa DIMS încă din 2017 ca absolventă a cursurilor Dianei, cu ale cărei principii de lucru și conduită a rezonat din prima zi. Din 2018 Mihaela este trainerul DIMS PRO pentru modulul de începători din cadrul studioului.

 

Mihaela adoră sesiunile de lucru cu studentele DIMS și atmosfera creată de-a lungul săptămânilor de lucru împreună la studio: “Evoluția lor pe tot parcursul cursului de începători este satisfacția mea cea mai mare și mă bucur că experimentez acest lucru chiar în locul în care și eu am început acest demers de perfecționare”.

 

Cu o deosebită înclinare către perfecțiune, atunci când ea este adaptată trăsăturilor naturale ale modelului, Mihaela susține că a găsit echilibrul ideal dintre rigoarea profesionalismului unui job și stropul de umanitate necesar pentru a dezvolta destine doar în cadrul studioului DIMS. Mihaela este totodată beauty trainer și make-up artist al brandului de cosmetice suedez Oriflame.

Gabriela Păun

MAKE-UP ARTIST

Gabriela Păun lucrează de mai bine de un deceniu în industria beauty și skin care și este mixul foarte greu de găsit dintre un bun comunicator, organizator cu voie bună și make-up artist excelent.

 

Gabriela este sufletul școlii de make-up DIMS PRO, ea fiind cea care răspunde la înscrierile studenților fie ele online sau telefonice. Poți conta pe ea să aibă la îndemână orice informație de actualitate din lumea fashion, beauty sau mondenă, să rezolve orice problemă cât ai clipi și să te invite la cea mai hip petrecere pentru grupele de absolvenți pe care o pune la cale alături de DIMS team.

 

Gabriela este absolventă a cursurilor de make-up DIMS și oferă servicii de make-up în cadrul studioului alături de Diana Ionescu și Mihaela Tomescu Niță, trainerii DIMS. Timp de 2 ani a lucrat în cadrul Sephora ca product trainer pentru staff și a fost implicată în numeroase evenimente de presă unde a dezvoltat abilități din sfera PR și branding online. Din 2009 până în 2016 a activat în cadrul brandului inovator Dr Brandt Skincare.

Uanna Dumitrescu

Fotograf

Uanna Dumitrescu este alături de echipa DIMS încă din anul 2014, mai întâi ca absolventă a cursurilor de make-up, ulterior devenind fotograful oficial al DIMS pentru campaniile de promovare, editorialele din studiou sau fotografiile de portofoliu ale cursanților aflați la început de drum în cariera de make-up artists.

 

Tot Uanna este responsabilă de imaginea online a DIMS pe Facebook și Instagram și de fotografiile de grup ale studentelor școlii de make-up. Ea îmbină cu succes atenția pentru imagini în cadre reușite și nevoia ca machiajul profesionist să iasă în evidență cu lumina echilibrată cromatic.

Fabian Tatomirescu

Fotograf

Fabian Tatomirescu preferă fotografia în locul cuvintelor pentru a exprima ce-i frumos în jurul nostru și compară deseori fragmente de viață cu scene de film, abordând o perspectivă dinamică, cinematică în arta sa.

 

Fabian este un apropiat colaborator al echipei DIMS și fotograful de referință pentru portofoliile studentelor DIMS de care se îngrijește să arate întotdeauna impecabil.