PHOTO

Studio

Lucrăm în domeniul beauty de suficienți ani încât să realizăm că fără o poveste bine spusă și fără o prezentare impecabilă, orice expunere are de suferit. Cu atât mai mult de când viața și realitatea devine tot mai filtrată prin lentilele perfecțiunii întruchipate de social media.

Uanna Dumitrescu

Fotograf

Uanna Dumitrescu este alături de echipa DIMS încă din anul 2014, mai întâi ca absolventă a cursurilor de make-up, ulterior devenind fotograful oficial al DIMS pentru campaniile de promovare, editorialele din studiou sau fotografiile de portofoliu ale cursanților aflați la început de drum în cariera de make-up artists.

 

Tot Uanna este responsabilă de imaginea online a DIMS pe Facebook și Instagram și de fotografiile de grup ale studentelor școlii de make-up. Ea îmbină cu succes atenția pentru imagini în cadre reușite și nevoia ca machiajul profesionist să iasă în evidență cu lumina echilibrată cromatic.

Fabian Tatomirescu

Fotograf

Fabian Tatomirescu preferă fotografia în locul cuvintelor pentru a exprima ce-i frumos în jurul nostru și compară deseori fragmente de viață cu scene de film, abordând o perspectivă dinamică, cinematică în arta sa.

 

Fabian este un apropiat colaborator al echipei DIMS și fotograful de referință pentru portofoliile studentelor DIMS de care se îngrijește să arate întotdeauna impecabil.

Fotografia de Beauty

pune accentul pe frumusețe și scoate în evidență cel mai bine munca unui Make-up Artist. Comunicarea din cadrul echipei face ca rezultatul să nu fie alterat și să redea combinațiile de culori și texturi specifice stilului fiecărui Make-up Artist profesionist. Look-urile create la fiecare curs pot fi parte integrantă a unui portofoliu pe care absolventele îl pot prezenta viitorilor clienți după finalizarea modulelor DIMS.

Fotografia de Business

Redă portretul unui profesionist dintr-o arie specifică. Având în vedere sobrietatea genului, aceasta trebuie să exprime și personalitatea personajului.

Pentru a ține pasul cu modul de prezentare al business-urilor sau pasionaților de make-up, vă propunem doi colaboratori apropiați ai echipei noastre. De altfel, majoritatea fotografiilor sau materialelor video găsite pe website-ul DIMS aparțin unor shooting-uri realizate de Uanna și Fabian.

Formular Photo

Fotografia de BeautyFotografia de Business