Masterclass online Rainbow Eyes

by Diana Ionescu

Chiar și cei mai creativi și inventivi pictori, make-up artiști sau ilustratori, au la bază teoria culorilor atunci când aleg diferite combinații cromatice. Învață să stăpânești combinațiile de culori pe care le folosesc artiștii pentru a obține un echilibru cromatic.

Și, cum natura e cel mai bun pictor și muză deopotrivă, a creat cel mai frumos fenomen care înglobează tot cercul cromatic: curcubeul.

Provocarea noastră: cum să folosești toate culorile într-un singur machiaj. Cu siguranță vei scăpa de teama folosirii culorilor puternice. Astfel, acele minunate palete pe care nu te-ai putut abține să le cumperi, nu vor mai sta uitate pe un raft.

Ce vei învăța:

  • Cum să determini o schemă cromatică?
  • Cum integrăm schemele cromatice în machiaj? 
  • Ce tehnici aplici pentru a păstra saturația culorilor vibrante?
  • Rafinarea tehnicii de blending pentru un efect airbrush.

Ne vedem duminică, 16 mai 2021, ora 18:00.

  • Accesați linkul de eveniment dedicat de pe site-ul TOMTIX și achiziționați biletul. Prețul unui bilet este 150 lei.
  • Veți primi un email de confirmare cu detaliile de accesare ale Masterclass-ului.
  • Avem și un voucher cadou pentru tine din partea Sole, să îți alegi produsele de beauty preferate. Primele 20 de persoane înscrise primesc voucher în valoare de 250 lei, iar următoarele în valoare de 100 lei.

La finalul masterclassului online, veți primi o diplomă de participare personalizată, digitală, care să ateste prezența la MASTERCLASS ONLINE: RAINBOW EYES.

Susținem cursuri online, intră aici pentru detalii. De asemenea, continuăm înscrierile pentru cursurile acreditate DIMS PRO din mai și august 2021. Pentru mai multe detalii legate de înscrieri la cursurile de make-up DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon:+(40) 747.088.865, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la secțiunea blog: https://dimakeupstudio.ro.

Alte postari

Leave a Comment