BRAVO, AI STIL cu Alexandra Ungureanu

by Diana Ionescu

Vă povesteam luna trecută despre Alexandra Ungureanu care a devenit noua concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities”, una dintre emisiunile de fashion cele mai populare din spațiul TV românesc. Alexandra a luat o parte din echipa DIMS pe platourile de filmare pentru a fi pregătită cu machiaje special adaptate pentru lumina reflectoarelor și look-uri de excepție.

Diana Ionescu a lucrat alături de Alexandra Ungureanu pentru a defini câteva sesiuni de makeup care au scos în evidență personalitatea bold a artistei. Iată ce look-uri inspiraționale au ieșit din colaborarea celor două artiste, prin cuvintele Dianei și câteva fotografii din backstage.

RETRO FUTURE

Pentru acest look rafinat am lucrat cu influențe retro future, fiind o apariție inspirată din anii 1960, reîmprospătat printr-o culoare fresh, un blue în tendințe, cu care am trasat un cut-crease și conturul ochilor. Pentru definire am trasat și o linie neagră de tuș și am adăugat gene false de la Ardell Individual Double Lashes, medium.

Deși iubesc tenul Alexandrei de culoarea porțelanului, pentru acest look din Gala Glitter Glam am vrut să obțin un contrast între părul roz pastelat, baby-blue-ul folosit la machiajul ochilor și un ten mai bronzat și conturat. Pentru blush am ales o culoare pastelată, iar pentru buze rujul Artist Liquid Matte, de la Make-up Forever, nuanța 105. Pentru conturul buzelor am folosit creionul de buze Illamasqua, nuanța Woo.

COPPER SMOKEY EYES

Aici ne-am propus să exprimăm un aer boem, relaxat, de vară, cu câteva detalii strălucitoare în ținută care să completeze subtil un look rafinat de cocktail. Pentru acest look arămiu am folosit Paleta Dior BackStage Countour palette pentru conturarea obrajilor.
Iluminatorul Iconic – Original

PEACOCK SMOKEY EYES

Acest wet look s-a potrivit de minune cu acest tip de machiaj ales, un smokey eyes colorat pentru ocazii sau evenimente speciale. Pentru acest makeup, Peacock Smokey Eyes, am folosit nuanțe de violet închis metalizat pe pleoapa superioară combinate cu un verde smarald metalizat pe pleoapa inferioară. Pe buze Gloss am folosit Fenty Gloss Bomb. 

GRAPHIC WHITE EYELINER

Look-ul a fost inspirat de liniile grafice de contrast, dar am vrut sa fac ceva special pentru Alexandra astfel încât să-i redau latura jucăușă chiar și prin machiaj. Am folosit Melkior White pentru definirea ochilor.

KOREAN INFLUENCE

Pentru Gala Hello Spring am fost inspirată să compun un machiaj corean, recognoscibil prin acel ten alb, cu orajii îmbujorați, completat de o textură cremoasă și luminoasă. Pentru ochi am ales culori reci, mai exact un roz pudrat și un accent metalic în colțul interior din Make-up Forever Flash Palette – Silver cream Eyeshadow. Conturul buzelor mi l-am dorit blur (neclar, difuz și cu o textură juicy) – am folosit Hot Lips Color for Lips Ellis Faas – L404, iar Blush-ul ales este din Tom Ford – Soleil Palette.

THE GREAT GATSBY, ANII 20

Pentru acest smokey eyes m-am inspirat din atmosfera anilor 20 și spectacolul petrecerilor din Marele Gatsby, un rol care i s-a potrivit Alexandrei ca o mănușă.
Un smokey eyes intens, pe o bază de fard negru, peste care am aplicat Haus Laboratories, Glam Attack Liquid Shimmer Powder, nuanța Biker. 
Rujul folosit: Artist Liquid Matte Make-up Forever nuanța 407.

PINK LEATHER

Piele roz și faux-fur albastru intens – o alăturare contrastantă de materiale și culori puternice – un look îndrăzneț care a fost completat cu un machiaj smokey eyes colorat în emisiunea Bravo, ai stil!

Pentru iluminarea tenului am folosit Tom Ford Liquid Highlither. Ca bază Pentru ochi am început cu o bază pentru fard, Danessa Myricks Cream Color, peste care am intensificat cu Juvia’s Place Masquarade Palette, iar pe centrul pleoapei am aplicat Bobbi Brown GemStone Palette.
Pentru buze am folosit Illamasqua lipstick (în nuanța?) Liliac.

MINIMAL RED LIPS

Pentru acest look luminos, ușor bronzat, am folosit Huda Beauty Foundation, Tom Ford bronzer, iar pe buze Kevyn Aucoin lipstick matte, nuanța Julia.

Vă aducem aminte că ne-am mutat în online ca să fim cu toții în siguranță în această perioadă, așa că, dacă vreți să ne susțineți, acum este momentul. Am pregătit vouchere pentru serviciile noastre cu discount de 25%.

Pentru mai multe detalii legate de înscrieri la cursurile de make-up DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: +(40) 727.819.950, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la sectiunea blog:https://dimakeupstudio.ro/.


Alte postari

Leave a Comment