#passthebrush challenge

by Gabriela Paun

Parcă ieri sărbătoream cinci ani de la deschiderea #DIMS cu prosecco, bunătăți dulci și oameni dragi pe care @dianaionescu i-a adunat în jurul unui vis împlinit. Suntem mândri de comunitatea pe care am creat-o, unită de pasiunea pentru frumos, dorința de perfecționare și credința că trebuie să asculți de vocea interioară care te împinge să-ți materializezi impulsul creativ. Absolvenții și colaboratorii școlii de machiaj sunt fie make-up artiști, fie activează în alte domenii creative adiacente și, cum ne-am mutat cu toții în online, e momentul să folosim platformele de socializare în mod constructiv.

Invitația de a lua parte la Pass the brush challenge sau Don’t rush challenge, cum a mai fost numită pe Tik Tok și Instagram, a venit din partea unor absolvente ale cursurilor DIMS PRO, prilej perfect să ne adunăm din toate colțurile lumii și ale casei, într-o inițiativă ce ne-a făcut să mai uităm de izolare și de dor. Și ne-a plăcut atât de mult, încât ne gândim să mai facem alături de alți membri ai comunității.
Este distractiv și ușor de realizat dacă aveți o comunicare bună cu ceilalți, plus că vă puteți perfecționa în editare video, filmare și set-up. Machiajul va fi pretextul perfect pentru a purta rochia preferată, perechea de cercei pe care v-ați cumpărat-o fix înainte de carantină sau pentru o coafură nouă. Nu este nevoie să fii make-up artist pentru a experimenta lookuri sau a-ți evidenția trăsăturile. Și, după cum spune și denumirea provocării, nu vă grăbiți. Bucurați-vă de proces. Pe noi ne-a ajutat să ținem moralul sus și pasiunea pentru machiaj vie.
Iată și protagonistele, treisprezece tipologii feminine distincte, deoarece credem în frumusețea diversității.

Pentru a vedea ce-am făcut noi din #passthebrushchallenge, aveți filmulețul mai jos.

PRO TIP: Team work makes the dream work 🙂

Yours truly,

Gabriela Păun

Vă aducem aminte că ne-am mutat în online ca să fim cu toții în siguranță în această perioadă, așa că dacă vreți să ne susțineți, acum este momentul. Am pregătit vouchere pentru serviciile noastre cu discount de 25%. Pentru mai multe detalii legate de înscrieri la cursurile de make-up DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: +(40) 727.819.950, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la secțiunea blog:https://dimakeupstudio.ro/.

Alte postari

Leave a Comment