Tutorial Soft Smokey Eyes

by Diana Ionescu

Smokey eyes reprezintă o tehnică de machiaj ce a luat naștere din efervescența anilor ’20. Deși au fost decade în care acesta a picat într-un con de umbră, make-up artiștii l-au readus în prim plan în diverse forme și astfel a intrat în categoria machiajelor clasice. Deloc surprinzător, pentru că este o tehnică versatilă ce pune în valoare orice formă de ochi și culoare a irisului. Deși la început era folosită pentru a crea lookuri dramatice, tehnica a fost adaptată stilului de viață contemporan, astfel încât putem purta soft smokey eyes în orice moment al zilei.

Urmăriți pe canalul de Youtube al DIMS acest tutorial în care vă arătăm cum să vă puneți în evidență ochii printr-un look luminos și fresh, ce îmbină tehnica de smokey eyes cu cea de bronzing.

Soft Smokey Eyes Make-Up în tonuri bronzante alături de:
Mihaela Tomescu Niță – Trainer cursuri DIMS Începători și
Corina Ionescu – modelul nostru pentru această demonstrație și absolventă a cursurilor DIMS PRO;

PRO TIP: Tonurile calde ale culorilor de fard vor arăta întotdeauna mai natural, chiar dacă realizăm un smokey eyes mai intens.

Yours truly,

Gabriela Păun

Vă aducem aminte că ne-am mutat în online ca să fim cu toții în siguranță în această perioadă, așa că dacă vreți să ne susțineți, acum este momentul. Am pregătit vouchere pentru serviciile noastre cu discount de 25%. Pentru mai multe detalii legate de înscrieri la cursurile de make-up DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: +(40) 727.819.950, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la secțiunea blog:https://dimakeupstudio.ro/.

Alte postari

Leave a Comment