Top 5- fond de ten pentru ten gras

by Diana Ionescu
  • M.A.C. – STUDIO FIX FLUID SPF 15

Finish: natural mat Rezistență: mare Acoperire: medie spre mare Ingrediente: formula este Alcohol-Free și Oil-Free, pe o bază de apă și silicon, iar sodium hyaluronate ajută la vindecarea țesutului pielii, tocopherol ( Vitamina E ) are proprietăți anti-îmbătrânire.

PRO TIP: Tenul trebuie hidratat foarte bine înainte, aplicat un skin care corespunzător pentru hidratare, chiar dacă tenul este gras. Găsești aici mai multe informații despre îngrijirea tenului gras.

Shop Here

  • HUDA BEAUTY – FAUX FILTER FOUNDATION

Finish: airbrushed, catifelat, oferă tenului un efect de filtru Rezistență: mare Acoperire: foarte mare, acoperă imperfecțiuni, hiperpigmentare, roșeață. Ingrediente: conține ulei de argan și Centella Asiatica ce sporesc hidratarea pielii, vitamina E cu efect antioxidant, alcool, silicon, talc, glicerină. În plus, are un Polymethyl, ce formează un film rezistent. Fă: sulfați SLS SLES și parabeni. Este cruelty free și făcut din materiale reciclabile.

Pro Tip: Aplică o cantitate foarte mică pentru început, a little goes a long way! Dacă pui prea mult produs e greu de îndepărtat și tenul începe să arate încărcat, în special în ridurile de expresie.

Shop Here

  • REVLON – COLOR STAY FOUNDATION FOR OILY SKIN

Finish: efect mat natural Rezistență: foarte mare Acoperire: medie spre mare, se poate aplica în mai multe straturi Ingrediente cheie: conține acid hyaluronic, retinyl palmate ( Vitamina A ) și tocopheryl acetate ( Vitamina E) cu proprietăți anti-aging, dar și parabeni, alcool, silicon Protecție UV – titanium dioxide Fă: ulei, sulfați

Pro Tip: Asigură-te că nuanța aleasă e potrivită pentru tine, fiind un fond de ten cu acoperire mare nu se adaptează culorii tenului. Încearcă să ai două nuanțe apropiate pe care să le combini, în funcție de cât de bronzată ești.

Shop Here

  • CATRICE – HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION

Finish: Textură lejeră, non grasă, second skin effect, finish mat Rezistență: medie spre mare Acoperire: medie spre mare Ingrediente principale: apă, dimethicone ( silicon ), talc, glicerină Fă: alcool, sulfați, parabeni

Shop Here

  • ESTEE LAUDER – DOUBLE WEAR FOUNDATION

Finish: natural, semi-mat Rezistență: foarte mare Acoperire: medie spre mare Ingrediente: pe bază de apă și silicon Fără: parabeni, sulfați și alcool.

Pro Tip: Fiind un fond de ten Long-wear, asigurați-vă că îl demachiați extrem de bine la finalul zilei. Produsele Long-wear sunt recomandate pentru zilele în care purtați machiajul mai mult de 8 ore/zi sau aveți activități precum dans, sporturi, filmări în lumină puternică, temperaturi ridicate.

Shop Here

Disclaimer: Alegerile și preferințele mele sunt bazate pe experiența mea profesională cu aceste produse, nu neapărat pe utilizarea lor personală zilnică o perioadă lungă. Pentru clientele mele au funcționat aceste produse, și le-am văzut cum reacționează în mai multe situații pe o perioada mai îndelungată ( la sesiuni foto, la filmări video, campanii etc) . Nu garantez că ți se potrivește un produs, doar pentru că te încadrezi în tipul de ten. Pe lângă tipul de ten, pielea are și anumite stări (sensibilitatea, deshidratarea) care influențează direct preferințele și modul în care se comportă un fond de ten. Este posibil ca pe un ten foarte deshidratat un fond de ten cu efect mat să nu arate deloc bine. Este posibil ca pe un ten sensibil, anumite ingrediente să provoace reacții alergice și să aveți erupții.

Photo: Fabian Tatomirescu Model Virginia Usiku Make-up: Diana Ionescu

Susținem cursuri online, intră aici pentru detalii. De asemenea, continuăm înscrierile pentru cursurile acreditate DIMS PRO pentru grupele din iulie si august 2020. Am pregătit si vouchere pentru serviciile noastre cu discount de 25%. Pentru mai multe detalii legate de înscrieri la cursurile de make-up DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: +(40) 727.819.950, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la secțiunea blog:https://dimakeupstudio.ro/.

Alte postari

1 comment

Foxi May 19, 2020 - 12:05 pm

Multumesc pentru recomandari, data viitoare cand voi merge sa imi cumpar un fond de ten nou, voi tine cont de cele de mai sus!

Reply

Leave a Comment